LES PERSONES INTERESSADES A PARTICIPAR PODRAN PRESENTAR LES SEUES OBRES DE L’1 DE JUNY AL 29 DE JULIOL.

L’Ajuntament de Godella, a través de la seua Biblioteca Pública Municipal, ha organitzat el VIII Concurs de Microrelats amb el qual repartirà premis de fins a 350 euros entre les persones guanyadores. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar l’activitat associativa i de participació de la ciutadania en l’àmbit cultural local.
El termini per a presentar els microrelats, que hauran de comptar amb un màxim de 100 paraules en el cos i 10 en el títol, comença l’1 de juny i finalitza el 29 de juliol.

Els microrelats podran presentar-se tant de manera presencial com electrònicament, seguint les indicacions que es troben en el document de la Convocatòria del VIII Concurs de Microrelats de Godella i que pot consultar-se ací.

El pròxim 14 de novembre es farà públic el veredicte del jurat respecte als concurse, que està obert a totes les persones majors de 18 anys i residents a Espanya.

Quant als premis, se seleccionaran 50 relats que obtindran un diploma acreditatiu i un exemplar del llibre publicat. D’aqueixos relats, es triarà un guanyador en castellà i un altre en valencià, els quals rebran 350 euros cadascun. A més, s’oferiran 5 accèssits que rebran 60 euros cadascun.