El jurat del VIII Concurs de Microrelats de Godella, integrat per Rosa Pastor Carballo, José Vicente Domínguez García i Carles Cano Peiró, ha concedit el guardó al millor relat en castellà a l’obra titulada “Canto de cuna”, escrita per Inés Ruiz-Alejos Domínguez. Mentrestant, el premi al millor relat en valencià ha sigut per a “Mort digna”, obra d’Antoni Honrubia Costa.

D’altra banda, el jurat també ha atorgat cinc accèssits als relats “El soñador de números”, de Joaquín Correa Barco, “Matemáticas”, de Alberto Jesús Vargas Yáñez, “Pesos y vacíos”, de M.ª Elena Bethencourt Rodríguez, “Saco de boxear”, de Maximiliano Jarque Blasco, i “Soc de la mar”, de Pablo Tormo Sales.

També s’han seleccionat un total de 43 obres que, juntament amb els guanyadors i els accèssits, estaran incloses en el llibre que editarà la Regidoria de Biblioteca i Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Godella.

El lliurament de premis del certamen se celebrarà divendres que ve 16 de desembre a les 19.00 a la Biblioteca Municipal de Godella.

Enhorabona als premiats i finalistes i moltes gràcies a tots els participants que fan, que cada any, aquest concurs siga possible.

ACTA VIII CONCURS MICRORELATS 2022