“You can, Pep”, de Samuel Del Amor, i “El sicario”, d’Antonio García, guanyadors del VI Concurs de Microrelats

16/11/2020

“You can, Pep”, de Samuel Del Amor Macías, i “El sicario”, d’Antonio García Peralta han sigut les obres guanyadores de la sisena edició del Concurs de Microrelats de Godella, que convoca la Regidoria de Biblioteca i Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Godella.

El jurat, format per Rosa Pastor, José Vicente Domínguez i Carles Cano, va decidir concedir el guardó al millor relat en castellà a l’obra titulada “El sicario”, escrita per Antonio García Peralta. Mentrestant, el premi al millor relat en valencià va ser per a “You can, Pep”, realitzat per Samuel Del Amor Macías.

D’altra banda, el jurat també ha atorgat cinc accèssits als relats “Inevitable visita”, de Patricia Collazo; “Temporada de ópera”, de María Jesús González; “Los dedos”, de Juan Manuel Jurado; “Porvenir”, del Margarita Del Brezo Gómez; i “Donació”, de Xavier Bagés, per la seua qualitat.

Un total de 148 microrelats han participat en el certamen, que compleix la seua sisena edició i que s’ha convertit en un referent de la comarca pel gran nivell dels autors que, any rere any, presenten excel·lents obres. En esta ocasió 43 formaran part del llibre que edita l’Ajuntament de Godella.

Acta de concesión del concurso de microrrelatos 2020