ACTIVITATS

La biblioteca promou una sèrie d’activitats per a difondre els serveis i continguts de la biblioteca. Es resumeixen principalment en:

VISITES GUIADESLes visites guiades és un servei que proporciona la Biblioteca amb la finalitat d’aproximar-la a centres educatius, associacions o qualsevol col·lectiu a fi d’informar sobre els serveis i fons de la biblioteca col·lectius, a fi d’informar els usuaris dels serveis i fons que ofereix. Les visites guiades es realitzen prèvia cita concertada telefònicament (963642952, ext.4).

PRESENTACIÓ DE LLIBRESLa biblioteca facilita el marc idoni per a la difusió i presentació de llibres per part d’escriptors i editors que desitgen divulgar a la nostra col·lectivitat.

CLUB DE LECTURAUn club de lectura és un grup de persones que es reuneixen periòdicament per a intercanviar impressions i comentaris sobre un mateix llibre que prèviament s’ha concertat per a la seua lectura. Aquesta activitat d’organitza conjuntament entre la EPA i la biblioteca, té una periodicitat mensual (normalment un dimecres a les 19,00 hores en l’edifici xicaranda) i la seua assistència sempre és lliure i gratuïta.